keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
Οδοντιατρείο Μανωλάκη

Ομάδα

Dr. Med. Dent Αλέξανδρος Μανωλάκης

Ο Dr. Αλέξανδρος Μανωλάκης ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Έζησε πολλά χρόνια στη Γερμανία, όπου πραγματοποίησε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική και το μεταπτυχιακό του στην Περιοδοντολογία και Εμφυτευματολογία στο Πανεπιστήμιο του Freiburg. Το 2003 ολοκλήρωσε τη Διδακτορική του Διατριβή στο Πανεπιστήμιο του Göttingen. Είναι μέλος διεθνών αναγνωρισμένων ενώσεων οδοντιατρικής, ενώ παράλληλα συμμετέχει ως εκπαιδευτής σε σεμινάρια και ομιλητής σε επιστημονικά συνέδρια. Δίνει μεγάλη βαρύτητα στην αξιοποίηση μέσων τελευταίας τεχνολογίας και στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση των ασθενών.

Περισσότερα

Αθηνά Τσαλταμπάση

Η Αθηνά Τσαλταμπάση κατάγεται από τις Σέρρες. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή του Α.Π.Θ., όπου συνεχίζει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο αντικείμενο της Οδοντικής Χειρουργικής και Συντηρητικών Αισθητικών Αποκαταστάσεων. Με γνώμονα την ενσυναίσθηση και εργαλείο της την συνεχή επιμόρφωση, αφοσιώνεται καθημερινά στη βέλτιστη θεραπεία των ασθενών της.

Περισσότερα

Μαρία Σιαφάλου

Η Μαρία Σιαφάλου είναι Personal assistant-Treatment Coordinator με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην εξυπηρέτηση πελατών. Τα τελευταία 13 χρόνια απασχολείται στον οδοντιατρικό κλάδο, σε θέση γραμματειακής υποστήριξης-personal assistant, όπου έχει ξεχωρίσει για την ηθική, τη διακριτικότητά και την συναισθηματική νοημοσύνη της.

Περισσότερα