keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Αθηνά Τσαλταμπάση

“Η γνώση και η συνεχής ενημέρωση, φέρνει την εμπιστοσύνη”

Η Αθηνά Τσαλταμπάση αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μεταξύ των πρώτων αριστούχων το 2018, και ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο αντικείμενο της Οδοντικής Χειρουργικής και Συντηρητικών Αισθητικών Αποκαταστάσεων του Α.Π.Θ. Το 2017 απέκτησε τον τίτλο Laser Safety Officer από το Πανεπιστήμιο του Aachen. Επιπλέον, κατέκτησε τη 2η θέση στον διεθνή διαγωνισμό αισθητικών αποκαταστάσεων “Jules Allemand Trophy”.

Σε ένα πεδίο όπως η οδοντιατρική που εξελίσσεται συνεχώς, η Αθηνά Τσαλταμπάση παραμένει ενημερωμένη με τη συχνή συμμετοχή της σε οδοντιατρικά συνέδρια και ημερίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μερικά από τα αντικείμενα που εξειδικεύεται είναι η αισθητική βελτίωση του χαμόγελου, οι επανορθωτικές τεχνικές ελάχιστης ή και μη παρέμβασης των δοντιών με σύνθετες ρητίνες, η χρήση των οδοντιατρικών laser και η αντιμετώπιση οδοντικών δυσχρωμιών με σύγχρονες τεχνικές λεύκανσης.

Βασικός γνώμονας στην καθημερινή οδοντιατρική της άσκηση αποτελεί η άνεση του ασθενούς και η καθιέρωση ενός κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Το πάθος της για την οδοντιατρική μοιράζεται με το πάθος για τα ταξίδια, τον χορό αλλά και ένα ποτήρι καλό κρασί με τους δικούς της ανθρώπους.

bio image