keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Μαρία Σιαφάλου

“Η ειλικρίνεια μετατρέπει την εξυπηρέτηση σε σχέση”

Η Μαρία Σιαφάλου μεγάλωσε, σπούδασε και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το 5ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, ένα από τα πιο ιστορικά σχολεία της πόλης και στη συνέχεια σπούδασε Τεχνικός Βιομηχανικού Λογισμικού στο Ι.Ε.Κ. Καλαμαριά καθώς και βοηθός λογιστή σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό όμιλο.

Από τα παιδικά της χρόνια είχε έρθει σε επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών, μιας και βοηθούσε στην οικογενειακή επιχείρηση. Σήμερα μετρά περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην εξυπηρέτηση πελατών, με τα τελευταία 13 χρόνια σε θέση γραμματειακής υποστήριξης – personal assistant στον οδοντιατρικό κλάδο.

Ως Personal assistant-Coordinator στο ιατρείο του Αλέξανδρου Μανωλάκη, ξεχωρίζει για την ηθική, τη διακριτικότητα και τη συναισθηματική νοημοσύνη της. Με την οργανωτικότητα του χαρακτήρα της, βρίσκει γρήγορες και πρακτικές λύσεις στις καθημερινές προκλήσεις και θέτει με επιτυχία προτεραιότητες και στόχους.

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον αθλητισμό ως δρομέας μεγάλων αποστάσεων, γοητεύεται από την τέχνη της φωτογραφίας και γοητεύει με τις ζαχαροπλαστικές της δημιουργίες.

bio image